MoseFestival

Bliv frivillig til MoseFestival 2021

Vil du være med til at skabe Danmarks fedeste musik- og saunafestival i 2021? Så starter eventyret ud i naturen og ind i varmen allerede nu!

MoseFestival er et nyudviklet projekt, som du kan være med til at starte som frivillig. Festivalen har til formål at give dig muligheden for at få et afbræk fra byen/hverdagen og komme ud i naturen.

Projektet bliver udført i samarbejde med Tysmosen Friluftscenter og Camping, som stiller deres grund samt faciliteter som sauna, vildmarksbad og sheltere til rådighed.

Projektet er drevet af 100% frivillighed i ønsket om at skabe et rum, hvor man kan afstresse med saunagus ude i mosens naturskønne omgivelser, hvor nye musikere kan præsentere deres kunst, hvor bæredygtighed kan blomstre og mere til. I denne sammenhæng ønsker MoseFestival din hjælp til at forbinde kultur og fritid med sundhed og livsstil.

Vi søger frivillige til MoseFestival 2021, dog med en weekend i 2020 i de frivilliges ånd. I år afholder vi forberedende og fællesskabende workshops for dig fra d.29-30. august 2020. Du kan blive en del af følgende hold:


Scene & Musik -teamet
Har du lyst til at give festivalen en festlig stemning med undervands lyd og lys i den store pool foran scenen? Så er vi dit hold! Man behøver ikke være en lys og lyd nørd eller noget stort musik geni for at være med på dette hold, så længe man synes det kunne være sjovt at lege og udforske muligheder med sådan noget, så er man velkommen. Vi vil prøve at lave anderledes koncertoplevelser ved at lave installationer i poolen, samt undersøger mulighederne med dette.


Krea-teamet
Er du en kreativ ildsjæl som er god til at føre ideer og tanker ud i praksis? Så er Krea-holdet helt sikkert noget for dig! På dette hold er du nemlig med til at formidle Mose Festivals identitet og værdier ud på visuelt appellerende og praktiske måder. Disse spænder lige fra at transformere en campingvogn til en info-/billetbod til at fremstille bæredygtige festivalarmbånd. Kort sagt, har vi i fællesskab til opgave at skabe en hyggelig atmosfære som kommer til udtryk gennem visuelle virkemidler under Danmarks fedeste sauna- og musikfestival.

Sauna-vennerne
Vores workshop handler om at vi skal mødes og brainstorme sammen om hvad gus/sauna delen skal tilbyde til næste år. Så er du uddannet gusmester og har gode ideer, så tøv ikke med at melde dig. Der vil så ud fra de indkomne tilmeldinger blive udvalgt en gruppe på 20 gusmestre, som skal danne rammen om sauna-og gusdelen på Mosefestival 2021.


Kropsværkstedet
Du har som frivillig mulighed for at være med til at sætte dit præg på, hvilke kropsbevidste og kropspositive workshops, der skal danne del af programmet på MoseFestival 2021. Du vil på workshoppen komme igennem Kropsskriftestolen, hvor vi tager en snak om kropsskyld og skam, vi laver vores egne bodyscrubs og diverse øvelser, som bringer os ned og tilstede i kroppen og skaber en ro og refleksion. Vi afsluttter dagen med at brainstorme over hvilke aktiviteter, workshops mm. der skal være på MoseFestival 2021 og hvordan vi kan få dem til at blive til en realitet.

På trods af gruppen du bliver tilknyttet, vil vi alle i fællesskab sætte festivalen op og sammen få det til at blive en afslappende, festlig og intim festival!
Skal du med? Så skriv en mail til info@mosefestival.dk med dit navn, mobilnummer, mail samt en kort tekst om dig selv og din motivation for at blive frivillig på MoseFestival 2021.

Hertil er det vigtigt at pointere, at vi følger regeringens retningslinjer for covid-19, og at der derfor kan ske ændringer, hvad angår udformningen af workshoppen.
Vi glæder os til at lære dig at kende. Vi ses ude i naturen 🙂

Med varme hilsener,

MoseFestival

 

Kontakt:

Tysmosen FriluftsCenter & NaturCamping
Nybøllevej 21,
2765 Smørum

tysmosen@naturister.dk

Brug for hjælp?:

Sociale medier:

Genvej: